J. Pedersen (76)
Torsten Brix

AGF sender AaB med Hamrén - imod krise

Fire mål i anden halvleg, da formsvage AGF tog imod bundholdet AaB.
AGF’s sidste tre Superliga-kampe inden opgøret imod bundholdet AaB endte med nederlag til Horsens, FCN og Silkeborg. Nordjyderne var inden kampen placeret under nedrykningsstregen – så det var to formsvage mandskaber, der mødtes, og en eventuel taber ville nærme sig en krise.

At det var to hold, der var skidt kørende, var også til at se i de første 45 minutter, hvor ingen af holdene skabte nogle nævneværdige chancer.

I sommerpausen skiftede AaB ud på målmandsposten, da den stærke Jacob Rinne forlod klubben og ind kom Josip Posavec. Den kroatiske keeper så skidt ud kort efter pausen, da han forlod en returbold, som via Kevin Yakob endte hos Patrick Mortensen, der scorede kampens første mål – se det her:

Efter en times spil scorede Mortensen igen, da han fik masser af plads i AaB-forsvaret og headede et klassisk ”Mortensen-mål” til 2-0. I denne periode virkede AaB næsten opgivende, som da AGF scorede til 3-0, hvor Yann Bisseck fik masser af plads. Tyskeren sendte bolden på stolpen, inden den formstærke Yakob scorede målet.

I den anden ende af banen havde AaB offensive spillere som Lucas Andersen, Ivan Fossum, Allan Sousa, Oliver Ross, Younes Bakiz og Louka Prip – men trods dette kom de ikke til ret mange chancer. I stedet var det indskiftede Jeppe Pedersen, der reducerede til slutresultatet 1-3, da AGF sendte AaB med Hamrén - imod krise.