Fodbold nyheder

Mbappe i modvind

Af Marcus Parsberg Overbye

Den franske angriber får smidt utallige negative kommentarer efter sig på de sociale medier og af en tidligere stjerneangriber.
Article image
Ritzau-Scanpix
Kylian Mbappe er havnet i en social mediestorm oven på weekendens kamp mellem PSG og Montpellier. Franskmanden havde en svær dag på kontoret. Først brændte det unge fænomen et spark fra 11-meter-pletten, og senere i kampen fik Messi tilkæmpet sig et straffespark, hvorefter Mbappe gav argentineren et skulderskub på vejen over mod Neymar. Brasilianeren endte med at eksekvere sparket til 2-0.


Udover straffesparksdramatikken er der især en episode, der har stor omtale. I en omstillingsmulighed vælger portugisiske Vitinha at spille bolden til Messi fremfor Mbappe, der ellers havde startet et løb i dybden. Franskmandens frembrusende løb gik i stå, hvorefter armene gestikulerede en stærk utilfredshed. Samtidig fortsatte angrebet, som endte med et indlæg fra Hakimi, hvilket lå i en gunstig position for en angriber… hvis der havde været en.

Senest har den tidligere topangriber, Wayne Rooney, kommenteret på den 23-årige franske angribers opførsel.

- En 23-årig spiller, der støder sin skulder ind i Messi… Jeg har aldrig set så stort et ego i mit liv. Nogen må minde Mbappe om, at da Messi var på hans alder, havde han allerede vundet Ballon d’Or, siger Wayne Rooney.

På sociale medier som TikTok og Twitter får Mbappe især hård medfart. Her trender bl.a. “Mbappe bad attitude”, “Mbappe pushes Messi” og “Mbappe walk off”.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik