Fodbold nyheder

Ekspert:
Skadessituationen på landsholdet er forstyrrende

Af Niklas Gerster

Flere danske landsholdsemner har pådraget sig skader i weekendens kampe. Ekspert beskriver det som ødelæggende for VM-forberedelserne.
Article image
- Det er enormt forstyrrende for hans arbejde. Hvis han sidder og arbejder på, hvordan eksempelvis Daramy og Wind kan gøre ondt på Tunesien, skal han jo ændre i de tanker hele tiden. Han må lige nu tænke i større linjer frem mod VM, og på den korte bane fokuserer han jo nok på Nations League om en håndfuld uger. Og her kan han jo så teste forskellige ting af, hvis landsholdet bliver ramt af forskellige skader.


Sådan lyder det om landstræner Kasper Hjulmands aktuelle arbejdsforhold fra Mads Junker, som er fodboldekspert på TV2 Sport. Perspektiverne kommer i lyset af en skidt weekend for flere danske landsholdsbejlere, som måtte udgå med diverse skader. Andreas Skov Olsen måtte udgå for Club Brügge i weekenden, og det samme var tilfældet for Mohammed Daramy fra FCK. Ligeledes var Jonas Wind slet ikke i truppen for sin klub Wolfsburg, da han pådrog sig en skade tidligere på ugen.

Bekymrende tilstande i den danske offensiv og som Junker pointerer det, er det også en stor sten i skoen på Kasper Hjulmands forberedelser til VM. Skader er en ukontrollabel faktor, og særligt Wind og Skov Olsen har været vigtige brikker i Hjulmands seneste landsholdsudtagelser.

Hjulmand og Danmark tager inden alt for længe hul på de sidste landskampsopgaver. De spiller Nations League imod Kroatien den 22. september og imod Frankrig den 25. september. Herefter er VM næste opgave for det danske landshold, som åbner slutrunden den 22. november imod Tunesien.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik