Fodbold nyheder

Danmark: Superligaen
FT
1 - 0
(1 - 0)
AGF
Lyngby
Y. Bisseck (20)

AGF ser igen frem imod over 10.000 tilskuere

Af Niklas Gerster

Det går godt i Aarhus, og det er også synligt på lægterne. I aftenens hjemmekamp imod Lyngby forventer klubben igen at lukke mere end 10.000 tilskuere ind.
Article image
- Tilhængerne har været fantastiske. Hjemme startede vi 10.000. Så 14.000 mod Randers FC. Så forhåbentlig bliver vi igen mange til næste kamp. Sammen skal vi skabe en positiv bølge, og det fortsætter på mandag.


Sådan udtalte AGF-cheftræner Uwe Rösler sig til klubbens hjemmeside om den aktuelle tilskueropbakning efter holdets seneste kamp imod OB. Klubben forventer, at der kommer over 10.000 tilskuere til aftenens opgør imod Lyngby. Skulle det ske, vil det være 3. hjemmekamp i streg, at Ceres Park lukker over 10.000 mennesker ind.

Positiv tilskuerudvikling i ”Jyllands hovedstad.” AGF har da også fået en fin start på Superliga-sæsonen, og ligger på 6. pladsen med syv point. Holdets flotte præstationer bliver kvitteret med god opbakning fra lægterne.

Klubben skriver desuden på hjemmesiden, om den sjældenhed det er, at over 10.000 mennesker går til fodbold om mandagen. De beskriver, at der tilbage i 2019 var 13.884 til en kamp imod FCK, og at det siden blot er sket en gang imod FC Nordsjælland, hvor 10.339 troppede op.

Nu kan det så blive en realitet igen. Skulle AGF løbe med sejren over Lyngby, vil AGF minimum være at finde på 3. pladsen efter femte spillerunde.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik