Fodbold nyheder

Tuchel flirter med stjerneangriber

Af Anders Mathiasen

Tuchel taler varmt om sin tidligere angriber…
Article image
Ritzau-Scanpix
Pierre-Emerick Aubameyang rygtes i disse dage til Chelsea, og i London-klubben har cheftræner Thomas Tuchel ikke travlt med at skyde rygtet i sænk - lige omvendt har han i dagevis talt utroligt varmt om sin tidligere angriber, som han arbejdede sammen med i Dortmund.


- Jeg oplevede ingen problemer med ham i Dortmund. Det her er totalt separat fra hvad som helst, der sker nu, men jeg nød virkelig at arbejde med Auba i Dortmund.

- Nogle spillere forbliver dine spillere, fordi man var meget, meget tæt på dem. Og Auba er en af de spillere. Der var med det samme det her tætte bånd. På den måde forbliver visse spillere altid dine spillere, lyder det således, ifølge BBC, fra Thomas Tuchel.

Ifølge Sky Sports er Chelsea i øjeblikket interesseret i at hente Pierre-Emerick Aubameyang, der i vinter fik frataget anførerbindet i Arsenal og derefter skiftede til Barcelona i januar.

Ifølge Sky Sports er Thomas Tuchel opsat på at hente både en angriber og en midterforsvarer, inden transfervinduet lukker i slutningen af august. Også Frenkie de Jong er angiveligt et emne i London-klubben.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona