Fodbold nyheder

Frankfurt-træner inden Real-kamp: Vi kan give dem problemer

Af Anders Mathiasen

Frankfurt er ifølge deres træner kommet for at vinde.
Article image
Onsdag aften møder Oliver Glasners Eintracht Frankurt Real Madrid, når vinderen af Champions League og Europa League mødes i UEFA Super Cup. Den tyske træner tror sagtens, at Frankfurt kan skabe problemer for Real Madrid, og de er kommet for at vinde.


- Real Madrid er meget rolige på bolden, og nogle gange angriber de meget højt. Vi skal spille den ud fra vores kompakte forsvar, og vi skal spille med selvtillid, passion og vilje.

- Vi skal selvfølgelig også være farlige på omstillingerne, men det hele bliver afgjort af små detaljer. Vi er nødt til at tage os af deres styrker, så godt som vi kan.

- Jeg er meget sikker på, at vi kan give Real Madrid en del problemer. Målet er helt klart: Vi vil vende retur til Frankfurt med endnu et trofæ, fortæller Frankfurt-træner Oliver Glasner på et pressemøde.

Onsdagens kamp mod Real Madrid bliver dog for Frankfurts vedkommende uden profilen Filip Kostic, der er meget tæt på at blive solgt til Juventus. Dog forventes det, at danske Jesper Lindstrøm får en startplads for Frankfurt, ligesom han gjorde i Europa League-finalen i sidste sæson.

Mere om Frankfurt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona