Fodbold nyheder

AGF-topscorer begejstret for ny holdkammerat

Af Asbjørn Steffensen

Patrick Mortensen er glad for sin nye norske angriber-kollega, Sigurd Haugen.
Article image
Ritzau-Scanpix
Søndag aften vandt AGF 2-1 ude over kriseramte OB i Superligaen. Holdets angriber, Patrick Mortensen blev dobbelt målscorer og match-vinder i kampen blandt andet med et mål på straffespark kort før tid.


Mortensen er kommet godt i gang med den nye sæson, og er allerede oppe på tre Superliga-scoringer. Angriberen havde sammen med resten af AGF-mandskabet en meget svær sidste sæson.

Angriberen tilkender noget af sin indeværende succes den ny angrebs-kollega, Sigurd Haugen, som AGF hentede i norske Aalesund i sommeren.

- Jeg har fået en angrebsmakker, som hjælper mig rigtig meget. Han er god til at søge dybt og strække forsvaret, som gør, at jeg kan få lidt mere plads. Jeg har fået en lidt anden rolle i forhold til opbygningsspillet, og det gør, at jeg er mere med i spillet. Det passer mig rigtig godt. Jeg kan rigtig godt lide det, siger Mortensen til Discovery+ efter sejren over OB.

Med søndagens sejr over OB kravler den aarhusianske klub op på en tredjeplads i Superligaen under FC Nordsjælland og Silkeborg IF.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik