Fodbold nyheder

Dybala takkede nej til 10'eren i Roma

Af Niklas Gerster

AS Romas nye stjerneindkøb blev angiveligt tilbudt det ikoniske trøjenummer. Argentineren takkede dog nej af en særlig årsag.
Article image
Ritzau-Scanpix
- Sportsdirektøren foreslog, at jeg valgte at spille i nummer 10, som jo er et meget vigtigt nummer i AS Roma, på grund af alt det Totti har gjort her. Den trøje er stadig hans. Jeg takkede dem, da det jo indgyder stor respekt og ansvar at bære den trøje.


Sådan lyder ordene fra Paulo Dybala til Goal.com. Den 28-årige argentiner blev tilsyneladende tilbudt det ikoniske trøjenummer. Et trøjenummer der som Dybala selv sætter ord på, oftest er båret af de offensive styrmænd på et fodboldhold.

Argentinerens udtalelse indikerer stor ydmyghed over for trøjens betydning i den italienske hovedstadsklub. Francesco Totti er da også en af de mest legendariske spillere, som har huseret i AS Roma, da han tilbragte hele sin karriere hos dem fra 1992-2017. Dybala udviser således nu også stor bevidsthed omkring italienerens aftryk, men lukker dog ikke døren for at bære den i fremtiden:

- Måske vil jeg bære den en dag, men lige nu er jeg glad for nummer 21. Det er et nummer, som jeg føler mig knyttet til, og som jeg startede med at vinde kampe i.

Mere om Paulo Dybala

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik