Fodbold nyheder

Medie: Eriksen nærmer sig aftale med storklub!

Af Anders Mathiasen

Ifølge de engelske medier nærmer Christian Eriksen sig en aftale med den engelske traditionsklub.

Article image

Ifølge det engelske medie Daily Star nærmer Christian Eriksen sig en aftale med den engelske storklub Manchester United. Daily Star melder, at Manchester United har afgivet et officielt tilbud til den danske landsholdsstjerne.


Ifølge avisen har Manchester United og Christian Eriksen holdt flere positive samtaler, hvor de to parter angiveligt skulle være kommet tættere på hinanden. Derudover meldes der om, at Manchester United er villige til at udstyre Eriksen med toårige kontrakt, hvor danskeren kan se frem til en løn på omkring 1,2 millioner kroner om ugen. Dog er Eriksen afventende, da han først vil se, hvem ”De Røde Djævle” henter i transfervinduet.

Christian Eriksen vendte tilbage til engelsk fodbold i sidste sæson, hvor han skiftede til oprykkerholdet fra Brentford. ”The Bees” er ivrige efter at beholde Christian Eriksen, men de er også klar over, at det kan blive svært at holde på danskeren, hvis det rette tilbud kommer fra en ad de største klubber i England.

Siden sit skifte til Brentford, har Christian Eriksen imponeret, hvor han har spillet 11 kampe, scoret et enkelt mål og leveret fire assists, siden han fik debut i februar 2022.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Brentford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik