Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Yussuf Poulsen er ude indtil september

Dårligt nyt for den 28-årige landsholdsangriber.
Yussuf Poulsen måtte i Nations League-opgøret mod Kroatien tilbage i starten af juni udgå med en muskelskade. I første omgang var meldingen fra hans klub RB Leipzig, at det ville holde ham ude i seks uger. I dag meddeler den tyske klub dog på deres Twitter-profil, at han i stedet står over for et skadesforløb, som holder ham ude helt indtil september.

Endnu en dårlig nyhed for den på det seneste voldsomt skadesramte angriber. Han har bl.a. på grund af skader haft svært ved at sætte et kontinuerligt kampforløb sammen hos Leipzig. Nyheden må da også give anledning til panderynker for den danske landstræner Kasper Hjulmand. Særligt med tanke på VM-slutrunden der starter i november.

Yussuf Poulsen har været en fast bestanddel af landsholdet i nyere tid, og står noteret for 68 kampe og 11 scoringer i den rød-hvide trøje. Hans rolle på landsholdet er dog efterhånden blevet sat mere til debat, og unge fremadstormende spillere som f.eks. Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard har øget konkurrencen på de offensive pladser. En konkurrencesituation som nu ikke ligefrem bliver lettere for Yussuf Poulsen ovenpå denne nedslående nyhed.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER