Fodbold nyheder

Thomasberg lover mange indkøb

Af Torsten Brix

Kan Randers rykke ned? – og skal de forstærkes efter stor afgang…

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

- Over en tiårs periode vil det være naturstridigt, hvis der ikke er hold omkring vores position, der ryger ud. Det skete for SønderjyskE, og det er sket for Esbjerg, der så er røget endnu længere ned i hierarkiet. Jeg håber, at vi har rykket os så langt væk fra det felt, at det ikke kommer i spil, men det nytter heller ikke at være naiv og mene, at det er en selvfølge, at vi spiller med om Top 6.


Sådan siger Randers-træner Thomas Thomasberg til Tipsbladet. Randers har de sidste to sæsoner vundet pokalturneringen og begge sæsoner er endt med en Top 6-placering i Superligaen, men hvordan bliver fremtiden? Kan Randers rykke ned?

- Superligaen er utaknemmelig. Der er vel tre klubber, der ikke kan rykke ned, men hvad med resten? Vi så AGF i sidste sæson, vi så FC Nordsjælland gøre noget lidt andet på transfermarkedet sammenlignet med deres sædvanlige strategi. Silkeborg og Viborg gjorde det flot som oprykkere. Man vil måske tro, at det bliver Horsens og Lyngby, der rykker ud, men det tænkte vi jo også om Viborg og Silkeborg for et år siden, i hvert fald. Når jeg ser på, at OB, FC Nordsjælland og AGF i maj blev nummer otte, ni og ti, kan jeg jo ikke sige som selvfølge, at Randers er fri af den kamp.

Randers har indenfor kort tid sagt farvel til Vito Hammershøy-Mistrati samt deres centrale forsvar med Simon Piesinger og Erik Marxen, så hvad skal der nu ske i Randers?

- Vi skal huske, at der vel er syv-otte runder, før transfervinduet lukker. De point tæller jo lige så meget som dem senere. Der kommer til at ske noget, vi skal have en midtstopper ind, og så kan der ske nogle småting. Så vores trup er ikke langt fra at være, hvor den skal være, slutter Thomasberg.

Mere om Randers

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik