Fodbold nyheder

Juventus vinker farvel til tre angribere

Af Niklas Gerster

Det er den helt store udskiftningsdag i Torino-klubben. Juventus har i dag på deres sociale medier officielt sagt farvel til Paulo Dybala, Alvaro Morata og Federico Bernardeschi.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juni måneds sidste dag er oprindet, og det betyder at flere aftaler udløber rundt i klubberne. For Juventus gælder dette især i dag, og der er lagt op til den helt store rokade i angrebet, da de nu tager afsked med disse tre markante spillere.


Den 28-årige argentiner Paulo Dybala er en af afgangene, og det har længe været vidst at hans kontrakt med klubben, ikke ville blive forlænget. Efter syv år i klubben skal han derfor nu lede efter en ny arbejdsgiver. Han er på det seneste især blevet sat i forbindelse med både Inter og AC Milan, men også andre klubber har været nævnt. Hovedpersonen selv har dog påpeget Champions League-fodbold som tungen på vægtskålen for hans beslutning.

Alvaro Moratas situation er en anden, da spanieren har været hos Juventus på en låneaftale fra Atletico Madrid. Den 29-årige angriber er på kontrakt hos hovedstadsklubben frem til sommeren 2023, og han vender nu tilbage dertil.

Federico Bernardeschi og Juventus har heller ikke kunnet nå til enighed om en kontraktforlængelse, og den 28-årige italienske kantspiller må derfor også nu lede efter nye græsgange.

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik