Daniel Fisker

Lørdagens engelske rygter

Gabriel Jesus' transfer til Arsenal ser ud til snart at være en realitet, mens Erik ten Hag tilsyneladende var forbeholden i forhold til at arbejde sammen med Ralf Rangnick.
Manchester City er nået til enighed med Arsenal vedrørende Gabriel Jesus, som ”The Gunners” skal betale knap 390 millioner kroner for. (Fabrizio Romano)

Chelsea-manageren Thomas Tuchel er af klubbens nye ejere blevet lovet op imod seks nye spillere i sommerens transfervindue. (Telegraph)

Leeds-kantspilleren Raphinha har afvist tilbud fra andre Preimer League-klubber, fordi han vil til Barcelona. (Sport)

Chelsea er lydhøre overfor den spanske målmand Kepa Arrizabalaga, hvis helt klare målsætning er at spille fodbold. (Mirror)

Manchester United og Ralf Rangnick blev enige om at ophæve deres samarbejde i slutningen af sidste sæson, fordi klubbens nye manager, Erik ten Hag, var tilbageholden i forhold til at arbejde med tyskeren, som var tiltænkt en konsulentrolle på Old Trafford. (ESPN)

Tottenham og Middlesbrough er endnu ikke blevet enige om, hvad den engelske U21-landsholdsspiller, Djed Spence, skal koste. Championship-klubben forlanger 130 millioner kroner for den 21-årige højreback. (Sun)