Fodbold nyheder

Ramsey i exit-forhandlinger med Den Gamle Dame

Af Daniel Fisker

Juventus og Aaron Ramsey er tilsyneladende langt fra hinanden i forhandlingerne om at ophæve waliserens kontrakt.
Article image
Ritzau-Scanpix
Aaron Ramsey sluttede sig til Juventus på en fri transfer i 2019, men den tidligere Arsenal-profil har aldrig rigtig slået til i Torino. Ramsey har foreløbig spillet 70 kampe for ”Den Gamle Dame” i løbet af de seneste tre år, hvor han har været blandt Juventus’ bedst betalte spillere.


Den kontrakt, som Juventus og Ramsey underskrev i 2019, strækker sig til sommeren 2023, men nu kunne noget tyde på, at kontrakten bliver revet over – hvis Ramsey og Den Gamle Dame vel at mærke kan blive enige. Der er tilsyneladende langt til enighed i Norditalien.

CalcioMercato mener at vide, at Ramsey forlanger 30 millioner kroner for at indvillige i at ophæve kontrakten, som i 2019 – ifølge Gazzetta dello Sport – sikrede Ramsey en nettoårsløn på 52 millioner kroner. Juventus håber dog på at kunne slippe med at betale 15 millioner kroner.

Ramsey har siden 31. januar været udlejet til skotske Rangers, som ikke har ønsket at gøre den 31-årige walisers lejeaftale permanent. Cardiff City er efter sigende interesserede i Ramsey, mens Andrea Pirlo og Fatih Karagümrük også skulle stå klar i kulissen.

Mere om Aaron Ramsey

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik