Emre Arslan

Tidligere Milan-profil kritiserer Zlatan: Han bidrog ikke til scudettoen

Hakan Calhanoglu har ikke meget tilovers for Zlatan Ibrahimovic, som under Milans mesterskabsfejring opførte sig umodent i følge Inter-spilleren.
Milan vandt Serie A-titlen i den seneste sæson, og derfor kørte Zlatan Ibrahimovic og resten af truppen en busparade gennem Milano. Her fik den 40-årige svensker muligheden for at sende sin tidligere holdkammerat Hakan Calhanoglu en besked om hvad Milan fansene synes om tyrkeren efter det forbudte skifte.

- Hey, Send en besked til Hakan, råbte Zlatan i mikrofonen.

Hans kommentar blev mødt af buh og fornærmelser fra de fremmødte AC Milan-fans.

Siden skiftet til rivalerne sidste sommer har midtbanespilleren ikke været en populær mand i den røde del af Milano. I et interview med tyrkiske Trivibu Spor havde Calhanoglu dog heller ikke meget positivt at sige om svenskeren.

- Han er en 40-årig mand, jeg ville ikke gøre sådan noget, hvis jeg var i den alder.

- Han kan lide at være centrum for opmærksomheden. I år bidrog han ikke meget til Scudettoen, han spillede meget lidt. Men han gør alt for at være i centrum alligevel.

-”Desuden var det ham, der altid ringede til mig, bad mig om at gå ud og spise middag eller køre en tur på motorcykel. Han skrev også om mig i sin bog. Han skulle skrive noget, ellers ville det have været tomme sider. Det er bedst ikke at genere, ærligt talt, sagde Hakan Calhanoglu.

Hakan Calhanoglu spillede 34 kampe i Serie A i denne sæson og bidrog med syv mål og 13 assist.