Fodbold nyheder

Flere FCM-spillere møder senere ind til sæsonopstart

Af Niklas Gerster

Forberedelserne til den kommende Superliga-sæson er i dag sparket i gang hos flere klubber. Heriblandt sølvvinderne fra FC Midtjylland hvor et par spillere først støder til truppen senere.

Article image

En lang og spændende Superliga-sæson er knap afsluttet, før næste sæsons hårde træningsforberedelser går i gang. Dette er faktum for FC Midtjylland, som afsluttede sæsonen den 26. maj, hvor de vandt pokalturneringen. Det er nu tre uger siden, og på grund af diverse landsholdstjenester er det ikke alle FCM-spillere, der har første arbejdsdag endnu.


Ifølge bold.dk har kendte FCM-navne såsom Gustav Isaksen, Joel Andersson og Dion Cools først netop påbegyndt sommerferien på grund af landskampe. Men FC Midtjylland melder, at hele ti spillere møder senere ind i truppen. Klubben har meddelt, at de først forventer at have en fuldtallig trup den 1. juli.

En typisk faktor for klubber som har landsholdaktuelle spillere repræsenteret i truppen, og dermed må midtjyderne navigere i en ufuldstændig trup på træningsbanen indtil videre. I deres opstart har de to planlagte træningskampe imod Aab og OB samt en træningslejr i Holland fra den 3.-10. juli.

Træningsforberedelserne skal bl.a. klargøre ’Ulvene’ til deres vigtige europæiske kvalifikationskampe, som de allerede tager hul på enten den 19. eller 20. juli, hvor de skal møde cypriotiske AEK Larnaca i 2. kvalifikationsrunde til Champions League.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik