Fodbold nyheder

Efter forlængelse – Alt dette kan Modric nå i sit – måske – sidste år som fodboldspiller

Af Anders Vestergaard

Luka Modric’ kontraktforlængelse til juni 2023 med Real Madrid åbner muligheden for at nå en række af store bedrifter for kroaten, i det som meget vel kan blive hans sidste sæson som aktiv fodboldspiller.
Article image
Luka Modric er allerede en levende legende i den spanske hovedstad, men den 36-årige midtbane-stjerne kan stadig nå en håndfuld af store bedrifter i den kommende sæson.


Den nye aftale med den spanske hovedstad-klub betyder, at Luka Modric kommer til at sætte sine fodboldstøvler på græsset på det nyrenoverede Estadio Santiago Bernabeu, som er estimeret til at være færdigt i slutningen af 2022. Mordic har tidligere udtalt, at det er et mål for ham at komme til at spille på det nye stadion.

Luka Mordic skal med Kroatien til verdensmesterskaberne i fodbold i Qatar til vinter. Kroatien går ind til turneringen som sidste slutrundes finalister mod vinderne fra Frankrig. En finale som Kroatien tabte 2-4. Om Modric og hans landsmænd kan komme lige så langt, og Modric dermed kan nå endnu en VM-finale, får vi at se til december.

Modric har også muligheden for at vinde endnu en Champions League-titel med Real Madrid. Han har allerede vundet den eftertragtede pokal med de store ører fem gange, og kan dermed nå at vinde hele seks Champions-League-trofæer i sin aktive karriere. Real Madrid har tidligere vist, at de er i stand til at vinde turneringen flere gange i træk, og med indkøbet af Antonio Rudiger og Aurelien Tchouameni er ´Los Blancos´ også med i kapløbet om det prestigefyldte trofæ i næste sæson.

Sidst men ikke mindst er en historisk rekord inden for Modric' rækkevidde. Ved kontraktens udløb vil Luka Modric være fyldt 37 år, ni måneder og 21 dage. Hvis kroaten forlænger sin kontrakt yderligere, kan han blive den ældste spiller i Real Madrids historie. Den rekord tilhører lige nu Ferenc Puskas, som nåede at runde de 38 år og 233 dage.

Mere om Luka Modrić

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik