Fodbold nyheder

Tynde Damsgaard tabte sig – helt vildt

Af Torsten Brix

Den danske landsholdsspiller er ved at kommer sig efter et bakterie-angreb…
Article image
- Jeg har haft tabt helt vildt meget muskelmasse. Jeg kan ikke huske præcis hvor mange kilo, men det er markant, og jeg skal stadigvæk bygge på, hvad det angår. Men jeg arbejder hårdt for at komme helt tilbage i topform.


Sådan fortæller Mikkel Damsgaard i dagens udgave af Politiken. Den danske landsholdsspiller fik en skade i kampen imod Østrig og siden været igennem et mærkeligt skadesforløb med et bakterie-angreb i højre knæ, som han selv beskriver på følgende måde:

- Jeg fik en baglårsskade mod Østrig, og så opstod problemerne i genoptræningen. Jeg var ved at være klar, men mit højre knæ blev ved med at hæve, og jeg kunne ikke bøje det. I starten tænkte jeg, at det bare var noget overbelastning. Måske havde jeg løbet og placeret meget af vægten på mit højre ben. Men det blev ved, og jeg begyndte at få feber og blev virkelig syg.

- Vi fandt frem til, at mine blodprøver ikke så gode ud, og jeg blev indlagt på hospitalet. Det var skræmmende at ligge i en hospitalsseng i et andet land, mens min krop føltes svækket, og jeg ikke vidste, hvad der foregik. Der blev sagt tekniske ord af italienske læger, som jeg i første omgang ikke kunne opfange.


Mere om Mikkel Damsgaard

Mere om Sampdoria

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik