Fodbold nyheder

Pogba tager afsked: Jeg føler mig privilegeret

Af Daniel Fisker

Paul Pogba forlader Manchester United denne sommer, og nu har den franske superstjerne sagt farvel og tak.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United købte Paul Pogba i 2009, hvorefter han i første omgang blev placeret på U18-holdet hos ”The Red Devils”. Den nu 29-årige franskmand tilbragte i første omgang tre år på Old Trafford, inden han skiftede til Juventus på en fri transfer.


Paul Pogba blev dog købt tilbage til Old Trafford i sommeren 2016, hvor Manchester United dog måtte punge ud med knap 800 millioner kroner for deres gamle kending. I denne omgang blev det til seks år på Old Trafford.

Onsdag stod det således klart, at Pogba ikke kommer til at forlænge den kontrakt, som udløber i slutningen af juni. Dermed forlader Pogba – for anden gang i karrieren – Manchester United kvit og frit, og nu har han sagt farvel til klubbens og dens fans.

- Jeg føler mig privilegeret over at have spillet for denne klub, skriver Paul Pogba på Instagram.

- Mange smukke øjeblikke og minder men vigtigst af alt ubetinget støtte fra fansene. Tak, Manchester United.

Pogba har ikke vundet et eneste trofæ i Manchester United, siden han og ”The Red Devils” vandt EFL Cuppen og Europa League i 2017. Det er endnu et ubesvaret spørgsmål, hvor Pogba skal hen, men de mest sandsynlige destinationer er ifølge Sky Sports Juventus, Paris Saint-Germain og Real Madrid.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik