Fodbold nyheder

Medie: Lukaku-lejren snakker med Inter

Af Niels Nedergaard

Ifølge Sky Sport Italia pågår der i øjeblikket snakke mellem Romelu Lukaku og hans tidligere klub Inter. Således skriver mediet, at Inters sportsdirektør, Beppe Motta, tirsdag skal afholde et møde med Lukakus advokat med henblik på en mulig transfer.

Article image

Det har langt fra været nogen succeshistorie for den belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku, siden han skiftede til Chelsea sidste sommer. Angriberen har haft svært ved at finde sig til rette under tyske Thomas Tuchel, og det har naturligvis sat gang i rygterne om den belgiske stjernes fremtid på Stamford Bridge.


Nu bliver der kogt mere suppe på historien om et muligt exit. For ifølge det troværdige medie Sky Sport Italia skal Lukakus advokat tirsdag holde et møde med Inters sportsdirektør, Beppe Motta.

Mediet skriver dog, at der kun er tale om en samtale om belgierens fremtid. Altså, er der ikke tale om forhandlinger, mener Sky Sport Italia at vide. I stedet handler mødet angiveligt om, hvorvidt det vil være muligt for Inter at hente Lukaku retur til det italienske.

Lukaku har allerede været ude og lufte tanken om en retur til Inter. Tidligere på sæsonen var den belgiske stjerne udsat for heftig kritik i det engelske, efter at han åbent og ærligt i et interview erklærede sin store kærlighed til Inter og fortalte samtidig mellem linjerne, at han ønskede at vende tilbage til det italienske.

Det satte straks gang i spekulationerne om Lukakus fremtid i Chelsea. Blandt andet blev han sat af holdet for en kort stund.

Romelu Lukaku har spillet 44 kampe for Chelsea, siden han kom til klubben sidste sommer. Han har samtidig scoret 15 mål. Til sammenligning lavede den belgiske angriber 30 mål i 44 kampe i sæsonen før sit skifte til Chelsea. Lukaku har først kontraktudløb med Chelsea i sommeren 2026, så det kan blive en dyr fornøjelse for Inter, hvis de ønsker at hente belgieren tilbage til klubben.

Mere om Romelu Lukaku

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik