Europa: Champions League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Liverpool
Real Madrid
V. Júnior (59)
Niklas Gerster

Alabas stol-jubelscene: Hvad er historien bag?

Real Madrid kunne i går fejre deres 14. Champions League-titel. En stor dag for madrilenerne hvor særligt David Alaba havde en iøjnefaldende titelfejring, da han løftede en klapstol i vejret efter sejren. Men hvorfor dog?
Efter finalesejren imod Liverpool i går så man naturligvis Real Madrid-spillerne juble enormt. Der var dog især en kuriøs fejringsseance, som forsvarsspilleren David Alaba stod bag. Forsvarskollegaen Eder Militao fik fat i en plastik klapstol, som han overrakte til Alaba. Herefter strakte Alaba og Militao i fællesskab stolen i vejret til stor begejstring for deres omkringværende Real Madrid-holdkammerater og fans.

Men hvad er historien bag denne obskure jubelscene? Goal har i dag bragt en artikel, hvori de fortæller om jubelscenens fødsel. Det overordnede svar på motivet bag jubelscenen er noget så banalt som ren eufori og impulsivitet.

Første gang jubelscenen så dagens lys var da Real Madrid besejrede Paris Saint-Germain i 1/8-finalen i Champions League. Her fejrede Alaba madrilenernes videre avancement ved at hæve en stol op i luften. Efterfølgende blev Alaba adspurgt om jubelscenen, og sagde følgende om den:

- Det er godt at afprøve nye jubelscener engang imellem. Og stolen stod der bare i det rette moment. Jeg tænkte ikke over det, da det bare opstod som en følelse midt i det hele.

Det var faktisk tredje gang at man så David Alaba lave den spøjse stole-jubelscene, da han også lavede den efter, at Real Madrid havde sikret sig det spanske mesterskab. Nu er det blevet til lidt af en signatur-jubelscene for østrigeren. En jubelscene som på mange måder indkredser den umiddelbarhed og følelseseufori, som fodbold kan skabe hos mennesker.

Se den humoristiske jubelscene i nedenstående video.


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER