Fodbold nyheder

Bayern München-ikon stikker til FC Barcelona: Hvad kan I tilbyde Lewandowski?

Af Niklas Gerster

Bayern Münchens tidligere angrebs-ikon Karl-Heinz Rummenigge gør hvad han kan for at præge Lewandowskis rygtede skifte til det catalanske. Han stiller spørgsmålstegn ved, hvad FC Barcelona har, som Bayern München ikke har.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Hvad mere kan FC Barcelona tilbyde i øjeblikket? Jeg kan ikke komme i tanke om noget, hvis jeg skal være helt ærlig.


Disse udtalelser har 66-årige Karl-Heinz Rummenigge givet til den tyske avis Bild. Rummenigge er tidligere bestyrelsesformand i Bayern München. Han kan ikke se drivkraften bag, hvorfor Robert Lewandowski skulle udskifte Bayern München med FC Barcelona. Han påpeger desuden også, at han ikke tror på, at han ville komme til at vinde mere i det spanske end i det tyske.

Rygtet om at FC Barcelona skulle blive Robert Lewandowskis næste arbejdsgiver, har været varmt på det seneste. Derfor er det bemærkelsesværdigt, at en markant Bayern München-aktør som Rummenigge vejer de to storklubber op imod hinanden. Muligvis kan det skabe gisninger om, hvorvidt Robert Lewandowski kan finde på at ombestemme sig. Indkast har kunnet berette, at FC Barcelona og Lewandowski skulle være enige om en aftale, men at Bayern München tøver, og i hvert fald gerne vil beholde ham et år mere.

Rummenigge har yderligere en udtalelse, som i den grad fastslår Robert Lewandowskis stjernestatus i den tyske storklub.

- Robert er uerstattelig for FC Bayern München. Man har brug for en spiller som ham, også selvom han snart fylder 34. Hos ham har du en målgaranti, som ikke eksisterer andre steder i Europa. Robert er topklasse.

Lewandowski har tørnet ud i tysk fodbold i stort set hele sin karriere. Han kom til Bayern München fra Dortmund i 2014, og har vundet stort set alt der kan vindes i klubben. Er polakken mon mæt og klar til nye udfordringer i det spanske?

Mere om Robert Lewandowski

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik