Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Anders Mathiasen

Manchester United kigger på Benfica-angriber, PSG har sat stjernespiller til salg, Bayern München tæt på Liverpool-spiller og så er Tottenham tæt på at forstærke angrebet.
Article image
Manchester United er interesserede i at hente Benficas Darwin Nunez, selvom prisen kan blive en udfordring for Manchester-klubben - det vil koste dem omkring 750 millioner kroner at hente uruguayaneren. (Star)


Manchester United har spurgt Erik ten Haag til råds om Villarreals spanske forsvarsspiller Pau Torres, som man betragter, som en mulighed til at forstærke forsvaret i det kommende transfervindue. (Manchester Evening News)

Liverpool vil modtage omkring 218 millioner kroner for et eventuelt salg af Sadio Mané til Bayern Múnchen. (L´Equipe)

Paris Saint Germain har sat Neymar på listen over spillere, som kan sælges i det kommende transfervindue. (ESPN)

Paris Saint Germain er blevet tilbudt at købe Arsenals kantspiller Nicolas Pepe. (Foot Mercato)

Newcastle vil forstærke deres angriber med Bayer Leverkusens kantspiller Moussa Diaby og har taget kontakt til spillerens agent omkring et muligt skifte. (Telegraph)


Atletico Madrid har afvist muligheden for at hente både Gareth Bale og Angel de Maria i det kommende transfervindue - begge spillere forventes at forlade deres klubber, når deres kontrakter udløber i juni. (ESPN)

Sevilla har ikke i sinde at acceptere en pris lavere end 481 millioner kroner for deres franske forsvarsspiller Jules Koundé - Chelsea forventes at byde på franskmanden så snart transfervindue åbner. (Telegraph)

Inters kroatiske kantspiller Ivan Perisic er blevet enig med Tottenham om en to-års-aftale, hvilket betyder, at London-klubben slår Chelsea og Juventus i kampen om kroaten. (Independent)

Roma vil tilbyde Tammy Abraham en ny kontrakt - Arsenal, Newcastle og Aston Villa er alle interesserede i at hente englænderen. (90min)

Inter forlanger som minimum en pris på 175 millioner kroner for deres 24-årige venstre-back Frederico Dimarco - Arsenal er interesseret i italieneren. (Sun)

Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik