Fodbold nyheder

Mbappé gik i vasken – Hvad nu Real Madrid?

Af Niklas Gerster

Kylian Mbappe tog fusen på verden, da han fravalgte Real Madrid, og i stedet underskrev en ny kontrakt med Paris Saint-Germain. Spørgsmålet er derfor, om Real Madrid vil sigte efter en anden angrebsstjerne.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det kom bag på mange og nok især Real Madrid, at Mbappé valgte at blive i Paris Saint-Germain. Der bliver således spekuleret i, om Real Madrid nu i stedet vil satse på at hente stjernestøv til offensiven andetsteds. Goal har i dag bragt en artikel, hvori de oplister et par bud.


De første kandidater skal findes hos Real Madrids modstander i Champions League-finalen. Liverpools to offensive talismænd Sadio Mane og Mohammed Salah har kontraktudløb i sommeren 2023. Derfor kunne det måske være det rette tidspunkt for en af de to til at smutte. Især med tanke på at Liverpool ser ud til at have de offensive arvtagere klar i form af Luis Diaz og Diogo Jota.

Et andet mere alternativt bud som Goal kommer med er FC Barcelonas Ousmane Dembele. Det ville være et såkaldt ”forbudt skifte,” da han spiller for madrilenernes ærkerivaler. Ikke desto mindre er han en dyr herre og med tanke på FC Barcelonas økonomiske problematikker, vil de måske have interesse i at skippe ham afsted.

Under alle omstændigheder må man forestille sig, at Mbappe-sagaens afslutning har været en mavepuster for Real Madrid. Florentino Pérez, der er præsident i Real Madrid, står over for et par spørgsmål. Er han komfortabel med den nuværende trup, eller skal holdet krydres med offensive forstærkninger?

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik