Fodbold nyheder

Officielt: Brian Priske er færdig i Antwerp

Af Niklas Gerster

Den 45-årige danske cheftræner Brian Priske er nu endegyldigt fortid i det belgiske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brian Priske har i en længere periode været meldt fyringstruet. I dag har klubben så på deres egen hjemmeside meldt ud at hans tid i Antwerp er slut. Det blev en kort fornøjelse på blot et år, da han udskiftede trænerjobbet i FC Midtjylland med Royal Antwerp FC sidste sommer.


Priske formåede at lede sit mandskab til en tilværelse i mesterskabsspillet, hvor de dog endte sidst, og de sluttede dermed sæsonen på 4. pladsen. Resten af det danske islæt omkring førsteholdet er også blevet afskediget. Både assistenttræner Anders Nielsen og målmandstræner Peder Hansen er blevet fyret.

Meddelelsen fra klubben fremstår ikke videre følelsesladet omkring denne afgang i trænerstaben. Klubben skriver følgende om nyheden:

- Royal Antwerp takker Brian, Anders og Peder for deres engagement i klubben og ønsker dem held og lykke.

Korte og kontante meldinger fra den belgiske klub og nu er Brian Priske således ledig på markedet. Rygterne om ham til AGF har svirret på det sidste, men Priske tyder dog på helst at ville fortsætte karrieren i udlandet. I forhold til trænersædet i Royal Antwerp FC tyder alt på at Mark Van Bommel bliver afløseren.

Mere om Antwerpen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik