S. Hedlund (27), S. Hedlund (59), M. Kvistgaarden (69)
Torsten Brix

Brøndby tæsker ”Dobbelt A” – både gule og blå

Holdet fra den københavnske vestegn var klart bedst ved Limfjorden, da ”Dobbelt A” blev til dobbelt rødt.
Kort inden pausen af Superliga-kampen imellem AaB og Brøndby kom kampens mest afgørende tidspunkt, da Ivar Fossum fik rødt kort. Den lille AaB-slider fik direkte rødt kort, da han var i nærkontakt med Mathias Kvistgaarden og dommer Morten Krogh valgte at sende nordmanden tidligt i bad – se episoden her:

På det tidspunkt var Brøndby foran med 1-0 efter et mål af Simon Hedlund, og han gjorde det også til 2-0, da han udnyttede overtalspladsen og den fine lange aflevering fra Kevin Tshiembe. Det var efter en times spil og kort efter headede den 20-årige Kvistgaarden målet til 3-0 ind efter en flot aflevering fra Blas Riveros.

Med femten minutter igen stod Jacob Ahlmann og Kasper Kusk for en reducering for AaB til 1-3, men det ændrede ikke ved, at nordjyderne aldrig var rigtig tætte på sejren – eller bare point.

Mod slutningen fik Rasmus Thelander også et rødt kort og det sluttede med ”Dobbelt rødt” i ”Dobbelt A”. Inden kampen havde Brøndby ikke vundet i ni kampe, men de tæskede AaB både ”gule og blå”.