Fodbold nyheder

FCM udelukkes fra MCH Arena grundet ridestævne

Af Malte Storm Madsen

FC Midtjylland kommer til at blive udelukket fra egen hjemmebane, når stort ridestævne kommer til Herning.

Article image

”Ulvene” fra FC Midtjylland har til daglig hjemmebane på MCH Arena. Men for en kort periode bliver de altså nød til at søge nye græsgange.


Herning danner til august ramme om VM i ridning, hvilket skal foregå på MCH Arena. Begivenheden kulminerer med næste sæsons Superliga-opstart og kvalifikation til europæisk gruppespil.

Helt konkret kommer midtjydernes græstæppe til at være overdækket med sand fra den 5. til 15. august, mens 900 heste kommer til at galopere ind på arenaen, når ridestævnet løber af stablen. Efter rideverdensmesterskabet kommer det desuden til at tage nogle dage at få græstæppet klar.

I perioden, hvor rytterne og hestene kommer til at erstatte de midtjyske fodboldspillerne, skal FC Midtjylland som nævnt spille kampe i både Superligaen og i Europa. Den midtjyske klub har længe kendt til situationen. Derfor udtaler Mads Hviid Jakobsen, kommunikationschef i FC Midtjylland til Jyllands-Posten, at klubben håber på, at Divisionsforeningen opfylder midtjydernes ønske om at spille så få hjemmekampe i Superligaen i perioden som muligt:

- Der er dog nogle kampregulativer, der bestemmer, hvor mange udebanekampe man kan spille i streg. Derfor er det nok mest sandsynligt, at minimum en hjemmekamp i Superligaen vil blive påvirket.

”Ulvene” er i øjeblikket i gang med at finde ud af, hvilket stadion der i perioden skal lægge græstæppe til klubbens hjemmekampe. FC Midtjylland kan dog ikke endnu afsløre, hvor hjemmekampene skal spilles. Det eneste de meddeler er, at Blue Water Arene i Esbjerg er udelukket.

FC Midtjylland skal på mandag en tur til Silkeborg, hvor de i tilfælde af, at FCK sætter point til søndag, stadig har muligheden for at hente guldet.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE