Fodbold nyheder

Lindstrøm regner med at blive klar til EL-finale

Af Malte Storm Madsen

Danskeren pådrog sig en skade i semifinalen, men tror på at blive klar til sit livs største kamp på næste onsdag.
Article image
Jesper Lindstrøm har siden sin ankomst til Frankfurt sidste sommer imponeret alt og alle. Det enormt høje niveau han viste i Brøndbys mesterskabssæson formåede han at videreføre på Bundesliga-niveau, lige fra da Frankfurt-trøjen for første gang blevet trukket over hovedet. Brøndbydrengens flotte præstationer har b.la. udmærket sig i en nominering til årets Bundesliga-hold nominering til årets Bundesliga-hold og prisen som årets Bundesliga-rookie.


På næste onsdag d. 18 maj spiller Eintracht Frankfurt Europa League-finale mod Glasgow Rangers. En kamp, hvor det længe har været et stort spørgsmål, om den talentfulde danske bliver klar til at spille. Og offensivspillerens medvirken i det store brag er stadig på vippen. Det udtaler Frankfurts cheftræner, Oliver Glasner, tidligere i dag til den tyske avis Bild. Den tidligere Brøndby-spiller forholder sig optimistisk til hans størte kamp i karrieren:

- Jeg har trænet med fysioterapeut og fået behandling i dag (fredag, red.), og så er planen, at jeg skal begynde at træne med holdet søndag, udtaler Jesper Lindstrøm til B.T. Sport.

- Lige meget hvad, så gør jeg alt for at kunne spille den kamp, og jeg regner med og håber på, at jeg kan få lov til at spille den kamp.

Finalen spilles onsdag med kampstart kl. 21:00 på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, Sevillas normale hjemmebane.

Mere om Jesper Lindstrøm

Mere om Frankfurt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik