Fodbold nyheder

Villa køber Coutinho:
Her er hans vilde lønnedgang

Af Philip Dar

Brasilianske Philippe Coutinho er gået 70 procent ned i løn for at skifte til Aston Villa permanent.
Article image
Aston Villa offentliggjorde torsdag aften, at klubben havde sikret sig brasilianske Philippe Coutinho på en permanent aftale fra FC Barcelona, hvor Coutinho har været udlejet fra, til Aston Villa indtil nu. Ifølge Mirror, betaler Villa blot 148 millioner kroner for Coutinho, som skiftede til FC Barcelona i 2018 for mere end 1,2 milliarder kroner.


Som en del af lejeaftalen mellem Aston Villa og FC Barcelona, blev en købsoption på 290 millioner kroner indskrevet, men grundet Coutinhos høje løn på Camp Nou, troede Premier League-klubben ikke på, at man ville kunne lokke Coutinho til at skifte permanent, da man ikke ville kunne matche hans løn i La Liga-klubben. Nu er det så altså lykkes Aston Villa, både at sænke købsprisen og at tilbyde Coutinho en lønpakke, som både han og klubben kan være tilfreds med.

Ifølge Mirror, tjente Coutinho omkring fire millioner kroner ugentligt i FC Barcelona, mens hans nye aftale med Aston Villa indeholder en ugeløn på knap 1,1 millioner kroner.

Efter handlens offentliggørelsen, var det en glad Philippe Coutinho, som udtalte sig.

- Jeg er meget glad og spændt omkring nutiden og fremtiden. Jeg har følt mig meget velkommen siden dag et. Jeg har nydt det så meget. Jeg tror så meget på det her hold og på, at vi kan opnå store ting næste år, sagde Coutinho til Aston Villas hjemmeside.

Mere om Philippe Coutinho

Mere om Aston Villa

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik