Fodbold nyheder

Klopp om Haaland:
Det sætter nye standarder

Af Daniel Fisker

Erling Haaland er efter sigende kun detaljer fra at skifte til Manchester City, og nu har Liverpool-manageren Jürgen Klopp taget bladet fra munden.
Article image
Det bliver efter al sandsynlighed Manchester City, som løber af med Erling Haaland, når den norske målmaskines frikøbsklausul på godt og vel 580 millioner kroner bliver aktiveret. Det er dog ikke sikkert, at de engelske mesterskabsaspiranter slipper så billigt.


Der svirrer således rygter om, at 21-årige Haaland kan komme til at koste Manchester City op imod 2,2 milliarder kroner, når diverse klausuler er betalt, og Haaland er blevet aflønnet. Nyheden om Haalands potentielle indtog i Manchester er også nået til Liverpool.

De mange penge, som andre snakker om, vil ifølge Liverpool-manageren sætte nye standarder på transfermarkedet. Et Manchester City-mandskab i evig udvikling har dog ikke indflydelse på, hvordan Liverpool spiller deres spil, selvom "The Reds" ofte krydser klinger med Manchester City.

- Jeg vidste, at City ikke ville holde op med at udvikle sig, da jeg underskrev en ny kontrakt, udtaler Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

- Det handler ikke om, at City kan definere, om vi kan være glade eller ej. Det handler om os – hvad vi kan få ud af det.

- Der er så mange muligheder og så mange forskellige måder at vinde en fodboldkamp. Vi skal bare finde en. Det er selvfølgelig muligt, og det kan lade sig gøre. Man møder City i to, tre turneringer – seks gange om året og oftere end alle andre.


- Vi spiller mod alle andre klubber, ja. Men hvis Erling Haaland tager til City, så vil det ikke svække dem. På ingen måde.

- Jeg ved, at andre snakker om penge, men denne transfer sætter nye standarder.

Manchester City fører i øjeblikket Premier League med tre point ned til Liverpool på andenpladsen. Liverpool kan tirsdag indhente Manchester City, når ”The Reds” besøger Aston Villa. ”The Citizens” kan lægge afstand til Liverpool, når de skal forsøge at få tre point med hjem fra Wolverhampton.

Mere om Erling Haaland

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik