Fodbold nyheder

Legende om Lindelöf: Jeg har aldrig set noget lignende

Af Daniel Fisker

Den hollandske legende Ruud Gullit var alt andet end tilfreds med Victor Lindelöfs indsats, da Manchester United løb ind i en 4-0-afklapsning i Brighton.

Article image

Manchester United kollapsede totalt, da ”The Red Devils” besøgte Brighton & Hove lørdag aften. ”The Seagulls” kom foran efter et kvarters spil, inden de formåede at score tre mål på 11 minutter i begyndelsen af anden halvleg.


Da nederlaget var en realitet, var det ligeledes en realitet, at Manchester United havde tabt med mindst fire mål – i en historisk dårlig sæson for ”The Red Devils”. Det står allerede nu klart, at denne sæson bliver den dårligste Manchester United i Premier League-æraen.

Moisés Caicedo sendte Brighton på sejrskurs efter et kvarters spil, men den langsomme gengivelse afslørede, at målet måske kunne være undgået. Victor Lindelöf, som vikarierede for Harry Maguire, leverede en særpræget indsats.

Den 27-årige svensker opfangede tydeligvis, at Caicedo lagde bolden til rette for at skyde, så Lindelöf forsøgte at stille sig i vejen for det kommende skud. Lindelöf stillede sig med så spredte ben, at Caicedo kunne skyde bolden mellem benene på svenskeren og i netmaskerne.

- Lad os se på måden, hvorpå Lindelöf forsøgte at blokere det skud. Jeg har ærlig talt aldrig set noget lignende, udtaler Ruud Gullit ifølge Metro.

- Se på ham. Han spreder sine ben. Hvad prøver han på?


- Det er som om, at han siger: ”Jeg gør det lettere for dig – kom i gang”. Forfærdeligt… Simpelthen forfærdeligt.

Det er umuligt for Manchester United at nå de Champions League-givende pladser i Premier League, og nederlaget i Brighton kan tilmed komme til at betyde, at Manchester United heller ikke kvalificerer sig til Europa League.

West Ham ånder ”The Red Devils” i nakken. ”The Hammers” har tre point mindre end Manchester United, men den aktuelle syvendeplads i Premier League har en markant bedre målscore end Manchester United og en kamp i baghånden.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE