Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Her er søndagens internationale rygter.

Article image

Tottenham har sat næsen op efter at hente den spanske Villarreal-stopper Pau Torres. Den 25-årige spanier er vurderet til omkring 400 millioner kroner. (Football Insider).


Juventus er overbeviste om, at de kan hente Manchester United-spilleren Nemanja Matic. Hans kontrakt udløber, så Juve kan hente ham på en fri transfer. (Daily Star).

Ajax-forsvarsspilleren Nicolas Tagliafico forventes at finde en ny klub i sommerens transfervindue. Det er på trods af, at hans kontrakt først udløber i sommeren 2023. (Fabrizio Romano).

Leandro Paredes, der til daglig spiller for den franske storklub Paris St-Germain siger, at det er en drøm at spille for Real Madrid. Det har sat gang i flere spekulationer. (TyC Sports).

Leicester er interesserede i at hente den brasilianske stopper Gleison Bremer i Torino. Kasper Schmeichels klub skal betale i omegnen af 350 millioner kroner for den 25-årige forsvarsspiller. (The Sun).

Juventus er ikke færdige med at ønske Manchester United-spillere til klubben. De er også interesserede i at hente Paul Pogba tilbage (Football Transfers).Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik