Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Everton
Chelsea
Richarlison (46)
Torsten Brix

Stor fejl af Azpilicueta – udnytter Richarlison

Er Chelseas tanker på FA Cup-finalen?
Forleden kom Chelsea-anføreren Cesar Azpilicueta i diskussion med nogle af klubbens fans. Det blev optakten til søndagens Premier League-kamp imod bundholdet Everton – og nok engang kom Azpilicueta i negativt fokus.

Azpilicueta forsømte nemlig helt at sparke bolden væk i starten af anden halvleg, og det udnyttede Evertons Richarlison til at score kampens eneste mål. Fejlen kom, selvom Chelsea havde været klart kampstyrende og de havde også klart bolden mest, men de kunne ikke lægge det fornødne pres på Everton, der kæmpede for deres Premier League-overlevelse.

Selvom Everton stod meget defensivt, så var Chelseas offensive kort – Romelu Lukaku – hele kampen på bænken, og dermed kom den tidligere Everton-spiller ikke op imod sin tidligere klub. Omvendt fik Everton-manageren Frank Lampard en livsvigtig sejr imod hans tidligere klub.

Chelsea har siden deres nederlag til Real Madrid i Champions League spillet fire Premier League-kampe, og det har kun givet fire point – måske er tankerne på den forstående FA Cup-finale?

For et par uger siden vandt Everton med 1-0 over Manchester United, og det gjorde de også imod Chelsea – efter en stor fejl af Azpilicueta.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER