Fodbold nyheder

Manchester City fører Rice-kapløbet

Af Philip Dar

Declan Rice bliver en ombejlet herre i sommerens transfervindue.
Article image
Ritzau-Scanpix
Flere engelske klubber forventes at have snøren ude efter den engelske landsholdsspiller Declan Rice, som lige nu tørner ud for West Ham. Flere medier har berettet, at Manchester United, Chelsea og Manchester City holder øje med Rices situation.


Ifølge Daily Mail, er Manchester City i spidsen af ræset for at sikre sig englænderens underskrift, da City unægteligt har ligaens største økonomiske muskler. Desuden forventes det, at Declan Rice skal erstatte brasilianske Fernandinho på Manchester Citys midtbane, da brasilianeren forventes at vende tilbage til hjemlandet til sommer.

Ifølge Daily Mail, er Manchester City dog ikke Rices foretrukne destination. Mediet beretter nemlig, at Declan Rice foretrækker at vende tilbage til den klub, hvor han havde sin akademi-tid, nemlig i Chelsea. Det forventes dog ikke, at Chelsea er i stand til at hente Rice, da klubben lige nu at forbudt at hente spillere, men ejerforholdet i klubben endnu ikke er fastlagt.

Tidligere er Manchester United blevet nævnt som den klub, som var tættest på Declan Rice, men efter Citys kandidatur er blevet bragt i spil, virker den blå del af Manchester som den mest realistiske, da City formodes at kunne tilbyde Rice en større mulighed for at vinde trofæer.

Mere om Declan Rice

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik