Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Den danske midtbanespiller Christian Eriksen er ønsket af den nye Manchester United-manager Erik ten Hag. Eriksen er i øjeblikket på en seks-måneders aftale i Brentford, som udløber til sommer. (Star Sunday)


Arsenal forventes at genoptage interessen i den engelske angriber Tammy Abraham denne sommer. Klubben er villig til at betale 442 millioner kroner til AS Roma i et forsøg på at få en aftale i hus. (Star Sunday)

West Ham har tilsluttet sig jagten på Torinos italienske angriber Andrea Belotti. (Fichajes)

Chelseas Antonio Rüdiger har afvist en lønseddel på knap to millioner kroner om ugen på Stamford Bridge. (Sunday Telegraph)

Leicester ønsker at hente PSVs midtbanespiller Ibrahim Sangare. Den ivorianske landsholdsspiller vil koste minimum 265 millioner kroner. (Sun)

West Ham vil forsøge at hente midterforsvarer Michael Keane i Everton, hvis Merseyside-klubben rykker ned fra Premier League denne sæson. (Star)


Tottenham og Leeds har begge holdt øje med Bristol Citys engelske midtbanespiller Alex Scott. (Sunday Mirror)

Arsenal vil fokusere på at hente en eller to spillere denne sommer, udtaler klubbens tekniske direktør Edu. (Evening Standard)

Crystal Palace øjner en mulighed for at hente den 18-årige engelske angriber Malcolm Ebiowei, som vil stå uden kontrakt til sommer efter at have forladt Derby. (Sun)

Brentford kæmper med West Ham om at hente Hull Citys engelske U21-landsholdsspiller Keane Lewis-Potter. (Football Insider)

Aston Villa har intensiveret deres jagt på Marseilles centerforsvarer Duje Caleta-Car efter manager Steven Gerrard har kigget nærmere på den 25-årige forsvarsspiller. (Football Insider)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik