Fodbold nyheder

Forbereder transferrekord:
Manchester United vil hente engelsk landsholdsstjerne

Af Philip Dar

De Røde Djævle ser ud til at være villige til at grave dybt i pengepungen for at hente Declan Rice.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United er klar til at slå klubbens egen transferrekord ved at hente Declan Rice i West Ham. Dermed ser den engelsk landsholdsmidtbanemand ud til at være Manchester-klubbens primære transfermål til sommer under den formodede nye manager, Erik Ten Hag.


Ifølge mediet 90min, har Declan Rice og hans bagland gjort det klart overfor West Ham, at de ser sommerens transfervindue som et passende tidspunkt til at tage næste skridt i udviklingen, men West Ham samtidig kan maksimere indtjeningen på ham.

West Ham startede forhandlingerne om en ny kontrakt med den engelske landsholdsspiller sidste år, selvom London-klubben er klar over, at de ikke vil kunne konkurrere med diverse europæiske storklubber, når det drejer sig om lønkroner. Det forventes, at Rice kan sikre sig en ugeløn på to millioner kroner i andre klubber, hvilket West Ham ikke kommer i nærheden af at kunne tilbyde.

I sidste uge kom det frem, at West Ham-manager David Moyes mente, at klubben kunne kræve 1,3 milliarder kroner for Rice, men kilder tæt på forhandlingerne antyder nu, at en milliard i højere grad er den reelle pris for Rice.

Manchester United er altså klar til at kæmpe hårdt for at sikre sig Declan Rices underskrift, da også andre Premier League-klubber, som Chelsea og Manchester City selvsagt også følger situationen tæt. Ifølge 90min, er det også midtbanen, som Erik Ten Hag ser som det svageste led på det nuværende Manchester United-mandskab og dermed også de positioner, som hollænderen vil prioritere at forbedre.

Mere om Declan Rice

Mere om West Ham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik