Fodbold nyheder

Kæmpestjerne spottet blandt Liverpool fans på Wembley – Kommende Firmino erstatning?

Af Rasmus Ove

Søndag aften sikrede Liverpool sit første trofæ, i denne sæson, efter en dramatisk straffesparkskonkurrence, mod Chelsea FC. På tribunerne så Atletico Madrid stjernen Joao Felix med, som sad blandt de medrejsende Liverpool fans.

Article image

Liverpool fansene havde søndag en fest på Wembley, men noget overraskende var det portugisiske fænomen Joao Felix på tribunerne, hvor han sad blandt de storsyngende Liverpool supporterer. Det har startet en stor reaktion blandt Liverpool fans, som spekulerer i, at dette kunne betyde, at stortalentet kommer til Liverpool.


Roberto Firmino har været skuffende de seneste to sæsoner i Liverpool, derfor kunne det måske tænkes, at Liverpool begyndte at kigge mod en erstatning, selvom den Brasilianske angriber ikke har fået andet en rosende ord, fra Liverpools manager Jürgen Klopp, i hans tid i klubben. Firmino har siden sin ankomst været en “fan favourite” blandt Liverpools fans, der skråler hans sang uge efter uge på The Kop. Men på trods af den store kærlighed til den tekniske angriber, skriver flere Liverpool fans yderst varmt om Joao Felix som kommende transfer.

Et køb af Felix giver på flere måder mening. Felix har ikke for alvor har levet op til sit enorme potentiale i Atletico, hvilket blandt andet kan skyldes den mere struktureret og defensive spillestil under Diego Simeone. Joao Felix har stort talent for at spille mellem linjerne, har en eminent boldkontrol og teknik, hvilket på mange måder kan ses som den perfekte Firmino erstatning. FourFourTwo og The Daily Mail meldte begge om Liverpools interesse i Joao Felix tilbage i december, hvor Liverpool efter sigende skulle være klar til at byde 564 millioner kroner. Felix optræden på Wembley kan umuligt gøre andet, end at sætte gang i disse rygter på ny.

Herunder ses Felix på Wembley til finalen:


Mere om João Félix

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik