Fodbold nyheder

Arsenal interesseret i dyrt Real Madrid-flop

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Vinterens transfervindue var endnu engang en frustrerende affære for en masse fans af Arsenal. Aubameyang blev skibet afsted, og man fik ikke hentet en erstatning ind. Nu bliver en ny angriber linket til klubben.
Article image
Ritzau-Scanpix
Dusan Vlahovic var længe et varmt navnt i London-klubben, men serberen valgte Arsenal fra, og skrev senere under med Juventus. Nu bliver en ny serber så nævnt i forbindelse med Arsenal.


Det drejer sig om Real Madrid-angriberen Luka Jovic, der overhovedet ikke har slået til hos Real. Han har stået markant i skyggen af Karim Benzema, der fortsætter sin flotte Real Madrid-karriere ufortrødent.

Luka Jovic ankom til Real Madrid i 2019 fra Eintracht Frankfurt, hvor han scorede mål på samlebånd, men allerede nu ser det så ud til, at serberen er på vej videre. Arsenal skulle så angiveligt være meget interesserede i at hente den unge serber.

Den relations- og afslutningsstærke serber vil ifølge flere eksperter passe godt ind i Arsenals bevægelige spil, og derfor er han også interessant for Mikel Arteta og co.

Jovic har spillet 49 kampe for Real Madrid. Her er det blevet til tre scoringer og yderligere fire oplæg.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik