Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Mauricio Pochettino har transferplaner for Manchester United, Real Madrid er på udkig i Arsenal, og Tottenham håber på at kunne slå FC Barcelona i et transferkapløb.
Article image
Ritzau-Scanpix
Mauricio Pochettino vil have, at Manchester United køber Harry Kane i Tottenham, hvis argentineren forlader Paris Saint-Germain for at blive den næste manager på Old Trafford. (Telegraph)


Real Madrid har føjet Arsenal-venstrebacken Kieran Tierney til sommerønskelisten. (El Espanol)

Manchester United-spillerne er utilfredse med den midlertidige manager Ralf Rangnicks træningsmetoder. Spillerne mener, at tyskerens tilgang til træning er gammeldags. (ESPN)

West Ham har taget hul på kontraktforhandlingerne med Tomas Soucek, selvom den tjekkiske profil først har kontraktudløb i 2024. (Football Insider)

Gareth Bale har indgået en forhåndsaftale om at vende tilbage til Tottenham, når han har kontraktudløb i Real Madrid til sommer. (Express)

Tottenham kan slå FC Barcelona i kapløbet om AC Milans midtbanedynamo Franck Kessie. (Sport)


Youri Tielemans kommer ikke til at forlænge sin kontrakt med Leicester City. Arsenal, Liverpool og Manchester United står klar i kulissen. (Fabrizio Romano)

Arsenal er tæt på at kunne præsentere New England Revolution-målmanden Matt Turner. Planen er, at den 27-årige amerikaner slutter sig til ”The Gunners” til sommer, når første halvdel af MLS-sæsonen er overstået. (Goal)

Den tidligere engelske landsholdsspiller Jack Wilshire er mere end et navn på ønskelisten hos Serie B-klubben Como, hvis man skal tro klubbens sportslige rådmand. (Mail)

Manchester United-målmanden David de Gea mener, at der må ligge en forbandelse bag klubbens mangel på trofæer på det seneste. (El Pais)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik