Fodbold nyheder

Inter vil forlænge, men spiller vil ikke acceptere lønnedgang

Af Stefan Lindahl

Inter arbejder på at forlænge kontrakterne med Ivan Perisic og Samir Handanovic, men førstnævnte vil ikke gå ned i løn.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter Inter har lukket nye aftaler med Lautaro Martinez, Alessandro Bastoni, Nicolo Barella og Federico Dimarco arbejder klubben nu på nye aftaler med Marcelo Brozovic, Ivan Perisic og Samir Handanovic. En ny aftale med førstnævnte skulle være på plads, men Milano-klubben har udfordringer med at få forlænget med særligt en af de to sidste spillere.


Det drejer sig om Ivan Perisic. Den kroatiske kant-spiller vil ifølge Calciomercato ikke acceptere en lønnedgang, og Inter vil ikke tilbyde Perisic mere end 15 mio. kroner mindre, end han tjente i den seneste kontrakt. Det betyder med stor sandsynlighed, at Perisic forlader Inter på en fri transfer til sommer.

På venstrekanten, hvor Perisic spiller, har klubben da også forstærket sig i januar-transfervinduet med tilgangen af Robin Gosens fra Atalanta. Derudover kan Dimarco, som Inter allerede har forlænget med, også spille positionen.

I forhold til forlængelsen af Handanovic’ kontrakt arbejder klubben på at holde anføren, selvom André Onana forventes at lande som ny keeper fra næste sæson. Inters håb er, at Handanovic vil blive og hjælpe Onana med at falde til i Milano.


Mere om Ivan Perišić

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik