Fodbold nyheder

Luiz Diaz næsten på plads i Liverpool – Se to af hans vilde mål i Porto-trøjen

Af Rasmus Ove

Efter en hård kamp med Tottenham ser det nu ud til, at Luiz Diaz er på vej til Liverpool, da Liverpool eftersigende både skulle være enige med Porto og Diaz forud for en potentiel transfer.

Article image

Tottenham har ifølge Skysport prøvet med flere bud, hvor det seneste skulle lyde på omkring 342 millioner kroner. Det ser dog ud til, at være Liverpool der står i den klart bedste position, til at hente den colombianske offensiv spiller fra Porto, da han personligt selv foretrækker et skifte til Liverpool.


Skysport melder, at Diaz var blandt Liverpools mest ønskede til sommer, men grundet Tottenhams store interesse allerede i dette transfervindue, har Liverpool følt sig presset til at slå til med det samme fremfor til sommer. Liverpool har ifølge Sky budt 275 millioner kroner, dertil flere bonusser der kan blive udløst, hvis han bliver en stor succes for Liverpool.

Diaz forventes i aften i aktion for Colombia i en VM-kvalifikationskamp mod Peru, inden de rejser til Argentina til tirsdagens anden kvalifikationskamp. Netop i Argentina forventes et hold fra Liverpool at ankomme og gennemføre lægetjek indenfor de næste 72 timer. Diaz blev i 2019 købt fra colombianske Junior FC, siden har Diaz været en kæmpe succes i den portugisiske storklub og har i denne sæson nettet 16 gange og leveret seks assist i sine 28 kampe. Portugiske fodboldekspert Filipe Dias taler meget varmt om Diaz forud for den forventede transfer:

- Aviserne i Portugal siger, at aftalen er ved at blive gennemført, så det ser ud til, at Luis Diaz, den bedste spiller i den portugisiske liga, vil slutte sig til Liverpool. Han er den venlige spiller Klopp kan lide, teknisk set er han meget begavet. Han er på vej til større ting end den portugisiske liga.

- Diaz er den bedste colombianske spiller i øjeblikket, den bedste spiller i Portugal i øjeblikket, han kan gøre alt foran på trods af ikke at være en centerforward. Han har virkelig noget særligt over sig. Der er ingen tvivl i mit sind om, at hvis tingene går normalt, vil han passe perfekt ind i Liverpool.Se herunder to af de flotte mål Luiz Diaz har lavet i Porto.


Mere om Luis Díaz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE