Fodbold nyheder

Paolo Dybala på vej væk - Klar på tilbud fra klubber udenfor Italien

Af Rasmus Ove

Januar transfervinduet er i fuld gang og med Dybalas kontraktudløb i sommeren 2022, er snakken om Dybalas fremtid i fuld gang.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge det argentinske sportsmedie TyC Sports vil Argentineren Paolo Dybala, ikke forlænge med Juventus, men i stedet være parat på at lytte til tilbud fra andre klubber. Kontraktforhandlingerne mellem Juventus og Dybala har været et samtaleemne siden 2020, hvor en aftale også tidligere har været på plads, der ville indtjene Dybala 74 millioner kroner om året. Dybalas skuffende form, samt økonomiske problemer i den italienske gigant har betydet at Juventus har ville ændre tallene i Dybalas kontrakt. Denne melding fra Juventus, skulle efter sigende have ledt til den drastiske beslutning, at Dybala vil lave en forhåndsaftale og forlade Italien på en fri transfer.


Dybala kan se frem til stor interesse fra en lang række topklubber, hvor blandt andet Inter, Barcelona og Tottenham skulle være blandt de interesseret. Antonio Conte har tidligere ville have fingrene i Dybala, dengang var det som italiensk landsholdstræner tilbage i 2014, hvor Dybala fortsat havde mulighed for at repræsentere det italienske landshold. Dybala fik i stedet argentinsk pas, og har siden 2015 repræsenteret Argentina 31 gange på landsholdsplan.

Dybala skiftede tilbage i 2015 fra Palermo til Juventus for 305 millioner kroner, men trods et højt niveau sidder man stadig med følelsen, at det ikke helt er blevet til den karriere mange havde forventet fra den tekniske argentiner. I denne sæson er det blevet seks mål og tre assist i sine 15 ligakampe.

Med seks måneder tilbage af hans kontrakt har Dybala nu mulighed, for at forhandle med klubber uden for Italien om en potentiel forhåndsaftale.


Mere om Paulo Dybala

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE