Fodbold nyheder

Leeds og Newcastle kæmper om midtbane-es fra Ligue 1

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Både Marcelo Bielsa og Eddie Howe har udset sig den ivorianske midtbane-dynamo Seko Fofana som den spiller, der skal forstærke de to holds midtbane.

Article image

De to nedrykningskombattanter er ifølge Foot Mercato på jagt efter Lens´ anfører Seko Fofana. Den ivorianske midtbanespiller er kaptajn i Lens og har i denne sæson scoret fem mål i 20 kampe for den franske Ligue 1-klub.

Newcastle, der i efteråret blev rykket op i den økonomiske verdenselite, kæmper for overlevelsen i Premier League. En 19-plads er status lige nu for ”The Magpies”, og man har allerede hentet Kieran Trippier og Chris Wood i bestræbelserne på at overleve i verdens bedste liga.

Leeds United har haft en omtumlet sæson, og befinder sig øjeblikket kun otte point over nedrykningsstregen. Marcelo Bielsa har derfor udset sig den 26-årige midtbanespiller Seko Fofana til at være en brik i kampen for overlevelse.

Dog vil Lens-træner Franck Haise ikke slippe sin beskattede anfører for ingenting.

- Vi har brug for stærke kvalitetsspillere på midtbanen og det er lige præcis, hvad Fofana han er, sagde Haise til Ligue1.com.

Ivorianeren koster eftersigende i omegnen af 150 millioner kroner. Han har spillet 54 kampe for RC Lens. Her har han scoret ni mål og lavet fire oplæg.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik