Philip Sinkbæk Jensen

Spurs sætter flere profiler på transferlisten

Først Tanguy Ndombélé og Steven Bergiwjn. Nu er Tottenham klar til at sælge Dele Alli og Matt Doherty i samme ombæring.
Der skal luges godt i truppen hos Tottenham i dette transfervindue, når Spurs forbereder sig på et aktivt sommertransfervindue.

Ifølge Sky Sports, så er Tottenham åben for bud på den 25-årige engelske midtbanespiller, Dele Alli, samt den 29-årige irske landsholdsforsvarsspiller, Matt Doherty.

De to Spurs-profiler tilsluttes dermed to andre salgsemner i klubben, Tanguy Ndombélé og Steven Bergwijn, hvor sidstnævnte ser ud til at lande i Ajax med overvejende sandsynlighed.

Dele Alli har ikke kunnet finde formen i sine 18 optrædener for klubben denne sæson, hvor det er blevet til sølle to mål. Englænderen bakser meget med at imponere Antonio Conte i managersædet.

Conte er notorisk kendt for at udskifte trupper, som det passer ham, og derfor står Matt Doherty også for at skulle finde en ny klub, der ligeledes ikke imponerer italieneren.

Personligt vil et skifte for Doherty sandsynligvis munde ud i mere spilletid, da ireren blot har fået en startplads hos Spurs i 13 kampe siden sin ankomst fra Wolverhampton i sommeren 2020.

Dele Alli er en rigtig Spurs-klubmand, da han kom til klubben fra MK Dons i vinteren 2015. Sidenhen har han spillet 269 kampe, scoret 67 mål og leveret 61 assists i den hvide trøje, og det er sågar også blevet til 37 optrædener på det engelske landshold. Han er på kontrakt til sommeren 2024.

Matt Doherty har 2,5 år tilbage af sin kontrakt i Spurs. Han har spillet 41 kampe for klubben og 25 landskampe for Irland.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER