Fodbold nyheder

Arsenal villig til at sprænge banken for Serie A-komet

Af Philip Sinkbæk Jensen

Koste hvad det vil! Dušan Vlahović skal til Arsenal, da ’the Gunners’ i alarmerende grad mangler en bomber på toppen.

Article image

Arsenal vil købe den serbiske landsholdsspiller, Dušan Vlahović, fri for 625 millioner kroner før at andre bejlere får forhandlet med serberen.


Ifølge engelske Mirror, så er Arsenal villig til at gå all-in på den 21-årige Fiorentina-topangriber, da angriber-situationen på Emirates er utilstrækkelig.

Arsenal-manageren, Mikel Arteta, har offentligt udtalt, at klubben er åben for at forhandle store aftaler i dette transfervindue, da angribersituationen i klubben er skrøbelig med Alexandre Lacazette, der har kontraktudløb til sommer, samt Pierre-Emerick Aubameyang, der ikke foretrækkes.

Vlahović har præsteret altoverskyggende flot de seneste to sæsoner i Fiorentina.

Sidste sæson matchede serberen rekorden for flest scorede mål i et kalenderår i Serie A, da han scorede 33 mål for Fiorentina – ligesom at Cristiano Ronaldo gjorde det for Juventus.

I denne sæson har Vlahović scoret 16 mål og leveret to assists i 20 kampe, hvilket placerer ham som topscorer i Serie A.


Dušan Vlahović kom til Fiorentina fra Partizan Beograd i sommeren 2018 for knapt 15 millioner kroner. I Partizan var han den yngste debutant og målscorer i klubben nogensinde i en alder af blot 16 år gammel.

Det er sidenhen blevet til 106 kampe for Fiorentina, 47 mål og syv assists. På det serbiske landshold har han scoret syv mål i 14 kampe.


Mere om Dušan Vlahović

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik