Fodbold nyheder

Eriksens fremtid? - den afgør familien

Af Torsten Brix

Christian Eriksen er arbejdsløs for første gang i sit liv…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Hvis vi gør det, så gør vi det rigtigt.


Sådan skulle Christian Eriksens forlovede – Sabrina – have sagt til den danske landsholdsspiller efter den forfærdelige hændelse til sommerens EM-slutrunde, hvor midtbanespilleren faldt livløs om.

Kort efter kunne hele fodboldverdenen se rørende live-billeder af Simon Kjær og Kasper Schmeichel, der var i gang med at berolige Sabrina. Netop hende og resten af familien Eriksen er i gang med at overveje fodboldfremtiden efter bruddet med Inter. Hvor skal det være, for det stopper vel ikke nu?

- Jeg har kunnet føle, at de støttede mig i, at jeg gerne vil spille igen. Hvis Sabrina havde sagt: ”Du skal slutte”, så havde det været en helt anden situation, end hvad den er. En meget ubehagelig situation, siger Eriksen til DR og fortsætter:

- Vi har et traume sammen fra den 12. juni, men efterfølgende har vi bygget det op til, at Sabrina stoler på, at jeg tager ned og træner et par timer og trods alt kommer tilbage igen. Familien bliver endnu vigtigere. Så de skal altså være tilpas med, hvor end man ender. Men jeg er arbejdsløs for første gang i mit liv…


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik