Fodbold nyheder

Landsholdslegende om Eriksen: Måske til Liverpool

Af Torsten Brix

Den danske landsholdsspiller skal næppe forenes med Antonio Conte, men hvor skal han så hen?

Article image
Ritzau-Scanpix

- Hvis man ser nøgternt på det, har han været ude i et halvt år, og det er ikke længere, end det tager at komme sig over eksempelvis en korsbåndsskade, og han er allerede inde i en genopbygningsfase. Når han nu har besluttet sig for at blive ved med at spille fodbold, er jeg overbevist om, at det bliver på højst mulige niveau.


Sådan siger fodboldeksperten Martin Jørgensen, der har spillet 102 landskampe for Danmark, til Jyllands-Posten efter Christian Eriksen har antydet, at han er på vej tilbage på fodboldbanerne, men for hvilken klub?

- Og når han nu bliver ved med at spille, er der ikke voldsom stor forskel på belastningen i Holland og England. Han er gratis at hente for en klub, og hvis han har besluttet sig, må det betyde, at han også mentalt er parat til at fortsætte som topspiller. Det romantiske bud på en ny klub ville være Tottenham, men jeg ved ikke, hvor godt et forhold han har til deres træner, Antonio Conte.

Eriksen havde ikke det bedste forhold til Conte, da de begge var i Inter og den danske landsholdsspiller var placeret meget på bænken, men måske kunne han tage til en anden Premier League-klub.

- Jeg tror, at Christian Eriksen kan spille stor set alle steder i England. Måske Liverpool er et bedre bud i Premier League. slutter Jørgensen.


Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE