Fodbold nyheder

Dansk landsholdsspiller til salg – FCK klar til at byde

Af Jonathan Kjær Troelsen

En ung dansker er kommet i klemme i Bologna, og derfor kommer der nu måske et ekstra stykke dansk landsholdsspiller tilbage i Superligaen.

Article image

Det seneste stykke tid har ikke været nem for 22-årige Andreas Skov Olsen i Bologna. Mange bænkpladser med korte sporadiske indhop har ikke været tilfredsstillende for den danske landsholdsspiller, og derfor vil han nu forlade Serie A-klubben.


Bologna skulle være klar til at lade danskeren gå, og ifølge Bologna News er klubben åbne overfor både en udlejning og et salg af Skov Olsen. Prisen for nordsjællænderen skulle ligge i intervallet 45-52 millioner kroner, og det er en spiselig pris – også for FC København.

Lokalmediet skriver, at FC København vil aflægge et bud, som ligger lidt under det priskrav, som Bologna forlanger. Københavnerne har tidligere været kædet sammen med kantspilleren, men det bliver ikke uden kamp, at Skov Olsen bliver hentet.

Andre europæiske klubber har også fået øjnene op for danskerens uholdbare situation så Torino, Hertha Berlin og Rangers skulle være tre af de klubber, som følger udviklingen tæt.

Andreas Skov Olsen skiftede fra barndomsklubben FC Nordsjælland til Bologna i 2019, og siden da har han spillet 69 kampe i det italienske. Den nuværende kontrakt med den italienske klub udløber i 2024.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik