Fodbold nyheder

Medie: Storklub har spurgt efter Skov Olsen

Af Niels Nedergaard


Ifølge Daily Mail har den skotske storklub Glasgow Rangers set sig yderst varme på landsholdsspilleren Andreas Skov Olsen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Snart kan Andreas Skov Olsen være at finde på en anden adresse end italienske Bologna, hvor den danske landsholdsspiller aldrig rigtigt har fundet fodfæste. I stedet kan destinationen fremover blive i det skotske, hvor Glasgow Rangers lurer i kulissen.


Det britiske medie Daily Mail mener endda at vide, at klubben har lagt en forespørgsel til Bologna på Andreas Skov Olsen, der af flere omgange tidligere har været rygtet væk fra det italienske – og faktisk er han allerede i forvejen blevet kædet sammen med et skifte til Rangers.

Nu ser der så ud til at være sat yderligere ild til det brændende bål, hvad angår de rygter. Tidligere har det italienske medie Tuttosport skrevet historien om, at Andreas Skov Olsen-lejren skulle have fortalt Bologna-ledelsen åbent og ærligt, at danskeren ønsker at forlade klubben, så han fremover kan få mere spilletid.

Det ønske har Bologna midlertidig imødekommet, og dermed ser det ud til, at danskeren snart skal snøre sine støvler et andet sted end i støvlelandet.

I første omgang kan der dog blive tale om en lejeaftale, da det vil blive dyrt for klubberne at købe danskeren fri af sin kontrakt i Bologna, hvor han først har kontraktudløb i sommeren 2024. Lige nu anslår fodbolddatabasen Transfermarkt.com danskerens værdi til at være omkring 60 millioner kroner. Spørgsmålet er så, om Rangers eller andre klubber er villige til at betale den sum for danskeren.

Andreas Skov Olsen er også tidligere blevet rygtet til FC København, men den danske storklub skal se sig om, hvis de vil hente landsholdsspilleren til klubben.

Indtil videre har Andreas Skov Olsen spillet 69 kampe for Bologna og lavet tre mål og fem assists. I denne sæson har den 22-årige dansker dog blot spillet 16 kampe fordelt på 610 minutter, hvilket i gåsetegn kun svarer til lidt over 38 minutter pr. kamp.


Mere om Andreas Olsen

Mere om Bologna

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE