Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Kasper Leif Pedersen

Herunder følger de engelske rygter på årets første dag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle er tæt på at blive enige om en aftale for Atletico Madrids engelske højreback, Kieran Trippier, hvor det kun er klausuler omkring en mulig Premier League-nedrykning, som der skal stryges. (The Athletic)


Chelsea er nødsaget til at tilbyde Antonio Rüdiger en højere ugentlig løn end nogen af andre Blues spillere, for at overbevise tyskeren, om at forlænge en kontrakt, der udløber i slutningen af sæsonen. Den 28-årige tysker er også et emne for Tottenham. (Football Insider)

Rüdiger vil have en sign-on-fee på mere end 141 millioner kroner, for så at skrive under med Real Madrid på en fri transfer til sommer. (ABC)

Tottenham er fortsat interesseret i Wolves 25-årige spanske angriber Adama Traoré. (Fabrizio Romano på YouTube)

Arsenal skal føre samtaler med deres 24-årige midtbanespiller Ainsley Maitland-Niles om hans fremtid i klubben. Englænderen er også ønsket af Everton og Roma.(Mirror)

Manchester City er parat at give deres 19-årige kantspiller Jayden Braaf, lov til at forlade klubben i januar, hvor der er en række klubber interesseret. Man skulle angiveligt kunne få den unge hollænder til en nedsat pris, da han nærmer sig kontraktudløb.( Manchester Evening News)

Sunderland er tæt på at lande en aftale med den 24-årige Manchester City kantspiller Patrick Roberts. Englænderen er i øjeblikket udlejet til franske Troyes. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik